Världsröstdagens världsvida konsert – 16 april

TGVC_karta+txt-01På Världsröstdagen den 16 april planeras återigen för en Global Vocal Concert (förra gången det hände var 2013).

Meningen är att allehanda vokala inslag – med körer, vokalgrupper, dramaensembler, poesiläsningar etc – från alla kontinenter ska avlösa varandra från kl 19:30 torsdagen den 16 april, veckan efter påsk.

Så det startar i Nya Zeeland och slutar i Hawaii allt efter solens gång detta dygn. Sverige tar över stafettpinnen från bl a Storbritannien och följs exempelvis av Finland.

I Stockholm planeras för en stor manifestation med föredrag, workshops under dagen och på kvällen en avslutande konsert i Eric Ericsonhallen, Skeppsholmen. Konserten med mängder av medverkande startar kl 19:30. (Vi återkommer med detaljerad info om Världsröstdagen i Stockholm).

 

I planerna för The Global Vocal Concert ingår även att så många evenemang som möjligt ska kunna följas på webben genom streaming så att framträdandena ska kunna följas av så många som möjligt.

[symple_callout fade_in=”true” button_text=”Anmäl evenemang här” button_url=”http://world-voice-day.org/form-for-your-wvd-event/” button_color=”red” button_size=”medium” button_border_radius=”3px” button_target=”blank” button_rel=”” button_icon_left=”” button_icon_right=””]
Formulär för Världsröstdagsevenemang. Publiceras både på den svenska och den globala webbplatsen.
[/symple_callout]